عبدالملکی: در اکوسیستم اشتغال، تولیدات با اشتغالزایی بیشتر در اولویت هستند

به گزارش وبلاگ بازآفرینی، نشست کارگروه های تخصصی شورای عالی اشتغال با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس، نائب رئیس و اعضای کارگروه های تخصصی اشتغال برگزار گردید.

عبدالملکی: در اکوسیستم اشتغال، تولیدات با اشتغالزایی بیشتر در اولویت هستند

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ بازآفرینی، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حجت الله عبدالملکی با اشاره به تاکید رئیس جمهور برای پیگیری اشتغال و برطرف بیکاری گفت: پس از تورم، بیکاری، مشکل شماره دو کشور است و رییس جمهور اهتمام ویژه ای برای حل این مشکل دارند.

وی با تاکید بر ضرورت هماهنگی بین بخش های مختلف در حوزه اشتغال برای دستیابی به اهداف معین شده گفت: فرایند ها و اقدامات در این زمینه مانند هماهنگی بازار و مسائل آموزشی و تامین مالی و ... کار دشواری است.

دکتر عبدالملکی خاطر نشان کرد: برای ایجاد هماهنگی، همدلی و هم فکری به یک نظام واحد احتیاج داریم که بر همین اساس در اکوسیستم ملی جمهوری اسلامی، وظایف هر دستگاه تعیین می گردد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در این اکوسیستم، دو محور اصلی فراوری و اشتغال است.

وی اضافه نمود: در اکوسیستم ملی به فراوری از منظر اشتغال و نه رشد مالی نگاه می گردد، و از این منظر، اشتغال های متناسب با مزیت های ملی، محلی و منطقه ای و فراوریات با اشتغالزایی بیشتر در اولویت هستند.

دکتر عبدالملکی توضیح داد: در فراوری به پنج عامل تامین مالی، بازاریابی، فناوری، زیرساخت ها و حقوقی (مجوزها) احتیاج داریم.

وی شناخت دقیق و طبقه بندی شده از جامعه بازار کار اعم از بیکاران مطلق، نا امیدان از کار تا اشتغال ناقص، غیر رسمی و با عایدی کم را در رسیدن به اهداف حوزه اشتغال ضروری دانست و خاطر نشان کرد: مشاوره، آموزش متناسب با گروه مخاطبان، ترویج و فرهنگ سازی از دیگر ملاحظات مربوط به نیروی کار است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی توضیح داد: بیش از 320 گروه مخاطب داریم که در گروه های جداگانه ای مشاوره می شوند یا آموزش می بینند.

عبدالملکی با بیان اینکه سامان دادن همه این عناصر در اکوسیستم ملی اشتغال بر عهده اعضای کارگروه تخصصی اشتغال است بر جزیره ای کار نکردن دستگاه ها تاکید نمود و گفت: هماهنگ عمل نکردن، هدر دادن و تضییع منابع است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه رئیس هر کارگروه، موثرترین فرد دستگاه خود است اضافه نمود: اگر در کارگروهی احتیاج به مصوبه، بودجه و اختیارات باشد، در شورای عالی اشتغال به ریاست رئیس جمهور قابل طرح و پیگیری است.

وی با تاکید بر اینکه هر کدام از ما باید جایگاه خود را در این اکوسیستم بدانیم گفت: اگر یک بخش از سیستم درست کار نکند، قطعاً بقیه اعضای سیستم نیز نمی توانند کار خود را به خوبی انجام دهند.

عبدالملکی توضیح داد: شناسایی مسائل، خلاء ها و ضعف ها، اولویت بندی آنها، فعال کردن و هم افزایی ظرفیت های خالی و خلق ظرفیت های تازه، انتظاراتی است که از کارگروه ها داریم.

وی اضافه نمود: فعالیت های کارگروه ها باید در سطح بالاتر با هم مرتبط و هماهنگ گردد.

عبدالملکی توضیح داد: سه محمل برای این ارتباط وجود دارد: یکی خود این جلسات است، دیگری ارتباط مستقیم اعضای کارگروه ها با یکدیگر و در مرحله بعد ارتباط با دبیرخانه این کارگروه است؛ دبیرخانه باید تمام محصولات کارگروه ها را به اشتراک بگذارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشریح کرد: نظام سازی منجر به اشتغال، یاری به موفقیت برنامه های اشتغال ملی و منطقه ای و گره گشایی نقطه ای در خصوص مسائل خاص، از جمله خروجی های این کارگروه ها می تواند باشد.

وی تاکید نمود: اگر هم فکر و هم عقیده باشیم می توانیم مشکل بیکاری را حل کنیم، چون ظرفیت به مقدار کافی در کشور وجود دارد.

دکتر عبدالملکی از روسا و اعضای کارگروه ها خواست نظام و ساختار تعیینی برای پیگیری مصوبات کارگروه خود داشته باشند.

در این نشست، روسای کارگروه های تخصصی توسعه بازار، فناوری و نوآوری، آموزش های مهارتی، اشتغال حمایتی و منطقه ها محروم، تامین سرمایه، توسعه حقوقی و فضای کسب و کار، توسعه زیر ساخت و اطلاع رسانی توسعه و ترویج فرهنگ کسب و کار و نائب رئیس آن ها معرفی و از وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی حکم گرفتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "عبدالملکی: در اکوسیستم اشتغال، تولیدات با اشتغالزایی بیشتر در اولویت هستند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عبدالملکی: در اکوسیستم اشتغال، تولیدات با اشتغالزایی بیشتر در اولویت هستند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید